De liefde voor gastronomie is mij vanuit thuis meegegeven.

Een opleiding aan de Hotelschool en het lopen van nationale- en internationale stages zorgden ervoor dat ik leerde koken vanuit de basis. Vanuit dit beginpunt heb ik meer dan 25 jaar verkoopervaring in de food branche opgedaan.

Begonnen als merchandiser bij Klijn noten en zuidvruchten. Vervolgens mocht ik bij Kaaij delicatessen de Nederlandse markt van destijds veroveren met nieuwe allerhande vers-producten. De volgende uitdaging werd mijn specialisatie in (key) accountmanagement bij Ruig Wild- en Gevogelte en Loustain.

Daarna ben ik 10 jaar verantwoordelijk geweest voor de opzet en uitvoering van alle commerciële activiteiten bij een gerenommeerde groothandel in AGF, Rungis te Barendrecht. Samen met het team hebben we Rungis op de kaart gezet bij vele hotels en restaurants van zowel Michelin-ster tot brasserie niveau. Naast de verkoop activiteiten behoorde het zoeken naar vernieuwende producten en contact met telers en cross marketing activiteiten tot mijn taken pakket.

Passie

In de wereld van horecaleveranciers is de laatste jaren binnen Nederland veel veranderd. Grote leveranciers bedienen de markt met producten van eveneens zeer grote producenten. Toch zien we dat kleinere bedrijven zich staande kunnen houden. Eenvoudigweg doordat zij een persoonlijke werkwijze toepassen en met het leveren van onderscheidende producten en diensten een mooie behoefte invullen. De passie, service, kwaliteit en het onderscheidende product spreekt de gastronomie aan. Want gerechten serveren van de allerbeste kwaliteit is waar het uiteindelijk om draait. De kleinere food specialisten zijn de smaakhelden binnen de leverancierswereld.

Ambitie

Waarom PRO Food Support? Geïnspireerd door de mogelijkheden die de crisis van deze jaren met zich meebrengt en de passie voor mooie producten die hun weg moeilijk naar het bord kunnen vinden, werd ik gedreven om PRO Food Support op te richten. De zeer intensieve dagelijkse bedrijfsvoering zorgt ervoor dat bovengenoemde ondernemers vaak niet toekomen aan alle verkoop gerelateerde zaken. Dit remt de mogelijkheden van uw onderneming en kan de continuïteit in gevaar brengen. Daarbij komt producten met een mooie smaak hun weg verdienen naar de gast. Een verkoper is een vaste kostenpost op uw budget en door vele bedrijven eenvoudigweg full time niet te bekostigen. Alleen wel heel noodzakelijk want: Zonder verkoop staat alles stil!

Breng uw product in beweging!

Gaan wij samen de uitdaging aan?