Tringtring…

Geplaatst op

tringtring, bakfiets transport, horeca

Zonder transport geen gerecht op tafel bij de Amsterdamse gastronomie.  Mooie gerechten en goede wijnen of andere drankjes serveren, gaat niet zonder samenwerking met betrouwbare en bewust gekozen leveranciers.

Deze leveranciers zijn in veel gevallen 24/7 operationeel om just in time grondstoffen en producten aan te leveren.

Om elke dag op de gewenste tijd in de binnenstad van Amsterdam (vers) producten af te leveren wordt een steeds grotere uitdaging. Bestel momenten vinden vaak na het servies plaats.  De wens vanuit de Gastronomie is om leveringen binnen te brengen voor de mise en place start.

In de binnenstad mag er op plekken niet meer na een bepaalde tijd in de ochtend bezorgd worden. Of leveranciers mogen niet meer met een bestel- en/of vrachtauto in gebieden in de stad komen. Logistiek gezien vraagt dit om andere innovatieve oplossingen.

TringTring in Amsterdam heeft een antwoord op dit logistieke probleem. Ongeveer een jaar geleden zijn zij gestart met een milieuvriendelijke en snelle bezorgoplossing. Per bakfiets beleveren zij de Gastronomie in de binnenstad van Amsterdam voor verschillende horeca leveranciers. Ook koeltransport. Een succes naar blijkt.

De koel bakfiets mag op tijden en plekken in de stad komen die nu verboden terrein voor bestel- en vrachtauto’s zijn. Dat betekent dat Horeca leveranciers hun klanten weer optimaal kunnen bedienen. En de gastronomie weer ruimere bestel- en aanlevertijden heeft.

Een initiatief met veel toekomst. 

tringtring.nl