Patat of frites?

Geplaatst op

frietboutique

Wat imago en kwaliteit met je product kan doen wordt volgens mij bewezen met het product patat. Voorheen verkrijgbaar in de snackbars en als bijgerecht in restaurants. Nu verrijst de ene mooie, hippe frietgelegenheid naast de andere.

Patat is hip en heet nu friet. Wat is er anders dan voorheen? Ook voor dit product is de restaurateur op zoek gegaan naar speciale aardappelrassen. Het Bintje is terug van weggeweest of zelfs truffel aardappelen om de lekkerste smaak aan vooral verse patat te geven. Het gebruik van mooie speciale frituurvet, eventueel met een blend van ossenvet en plantaardige olie, geeft een extra smaakbeleving. En vooral niet te vergeten de saus. Vaak wordt de mayonaise zelf gemaakt en is er nu volop keuze aan nieuwe bijzondere sauzen.

Naast de traditionele snackbar is er ruimte voor hippe, moderne zaken met een smal assortiment. In een mooie, gezellige en bijzondere ambiance mag je weer van een patatje / friet genieten. Hulde aan diegene die gezamenlijk dit product opnieuw in de markt hebben gezet.