Horeca en Food trends 2014

Geplaatst op

Anno 2014 wil uw gast verrast worden en ervaringen opdoen in uw bedrijf, die men niet kent en waar men een wow gevoel van krijgt.
Wanneer je bereikt dat je gasten tevreden naar huis gaan en door het ervaren van een fantastische avond, weer terug komen, zorgt dit voor continuïteit in je bedrijf.
Onderstaande food trends voor dit jaar kunnen een van die succesfactoren zijn binnen de horeca.
Bepaal zelf of en hoe deze trends iets voor jouw bedrijf kunnen zijn en pas het toe op jouw eigen manier.

Gekke granen, quinoa, haverproducten en peulvruchten
Wijnen gemaakt op natuurlijke wijze.
Vlees en vis uit de natuur, uiteraard passend geserveerd in het seizoen.
Thee van verse kruiden, fantastisch geïntroduceerd door Koppert cress
Local for local kies je vers producten, vanuit de regio op smaak en herkenbaarheid.
De oude rotisserie is terug, bereidt gevogelte en vlees in een authentieke grill.
Serveer brood zoals brood is bedoeld, puur natuurlijk, bij voorkeur desem brood.

rotisserie